Kraj za seriju Uvey Anne, ni seriji Ya Cok Seversen se ne piše dobro!

Polako stižu vesti o završetku letnjih serija. Prva letnja serija koja će imati finale je Vermem Seni Ellere.

Kraj za seriju Uvey Anne, ni seriji Ya Cok Seversen se ne piše dobro!

Foto Credits: DiziCentral

Kraj serije Vermem Seni Ellere je predvidjen za epizodu 9. Ta epizoda biće emitovana 13. avgusta. Međutim, tu nije kraj finalima letnjih serija.

Samo dan posle, 14. avgusta biće završena i serija Uvey Anne / Maćeha. Dakle ovaj projekat u kojem je glavnu mušku ulogu preuzeo Kutsi, imaće svoje finale u epizodi 8. Nizak rejting je bio očigledno nepremostiva prepreka za ovu TV seriju.

Postoji još serija koje su počele ovog leta a kojima se ne piše baš dobro.

Pad rejtinga serije Ya Cok Seversen

Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše je sinoć zabeležila pad u sve tri kategorije rejtinga. U total kategoriji je ostvarena brojka od 2.05, što je pad za 0.21. U AB kategoriji rejting je iznosio 1.66, odnosno 0.42 niže u poređenju sa četvrtom epizodom. U ABC1 kategoriji brojka je bila 2.04, odnosno 0.28 niža od prošlog puta.

Ono što je olakšavajuća okolnost za seriju Ya Cok Seversen je to što je inostrana prodaja već počela. Serija se emituje u arapskim zemljama a od nedavno i u Rusiji.

Sve to će imati uticaj kada je u pitanju sudbina ove serije. Ukoliko serija „preživi“ i opstane do nove sezone u septembru, biće zanimljivo videti kako će se izboriti sa rivalima četvrtkom uveče...

NOVO - Novi glumci u seriji Kanli Yayin

By: TV Exposed