Cagatay Ulusoy blizu nove uloge!

Sjajne vesti stižu kada je u pitanju Cagatay Ulusoy. Prenosimo o čemu se radi.

Cagatay Ulusoy blizu nove uloge!

Foto Credits: IMDB

Od ranije je poznato da će Cagatay Ulusoy tumačiti glavnu ulogu u novoj seriji pod nazivom Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo, koja će biti emitovana na Netlfixu. Probe za ovaj projekat su započele pre dva dana, a danas stižu nove vesti kada je u pitanju ovaj popularni turski glumac.

Prema najnovijim informacijama, Cagatay je u poodmakloj fazi pregovora sa kompanijom Sunset Film za novi Netflixov projekat. Reč je o seriji Otello Kamil za koju scenario piše Levent Cantek. Podsećamo da je ovaj duo, Ulusoy i Cantek već sarađivao u toku prošle godine u izuzetno popularnoj seriji Yesilcam. Saradnja bi po svemu sudeći mogla da se obnovi u novoj seriji.

Kako pišu turski mediji, Cagatay je veoma zainteresovan za ovaj projekat i ulogu u njemu. U ovom projektu vidi šansu da pokaže svoje glumačko umeće u jednoj od najtežih dramskih uloga na međunarodnom nivou. Uz to, vrlo je rad da ponovo sarađuje sa istom ekipom kao na projektu Yesilcam.

Radnja nove serije Otello Kamil će doneti priču iz perioda 1924-34. godine. Podsećamo, reč je o priči o prvom turskom pozorišnom glumcu i periodu njegovog najvećeg uspeha.

NOVO - Premijera novog turskog filma Sen Yamasaya Bak

By: Milt-TV Exposed