Kritike za lik Ozge Gurel u seriji Sipahi / Spahije

Ozge Gurel, Kaan Yildirim i Kerem Alisik su u glavnim ulogama ​​turske serije Sipahi / Spahije, koja se ponedeljkom uveče emituje na ekranu Show TV-a.

Kritike za lik Ozge Gurel u seriji Sipahi / Spahije

Foto Credits: RiriNano

Cilj je bio da se postigne uspeh serije Teskilat / Organizacija, koja traje već 3 sezone i uspeva da dobije veoma dobre ocene. Međutim, ovaj cilj kreatora serije Sipahi / Spahije za sada kao da nije ostvaren. U stvari, potrebno je učiniti mnogo više da bi projekat Sipahi došao do tačke do koje je stigla veoma efikasna akciona serija kao što je Teskilat.

Čak i ako se prikaže dobra slika sa dva uticajna glavna glumca kao što su Kaan Yildirim i Ozge Gurel, publika mora biti znatiželjna za scenario koliko i priču i njegovu prezentaciju. Prema mnogim gledaocima, projekat Sipahi se pominje kao produkcija koja replicira seriju Teskilat. Naravno, ne bi trebalo da bude nepravedno prema onima koji rade, ali postoje razlozi da publika duboko doživi ovo osećanje. Oni koji gledaju seriju smatraju je veoma složenom i navode da su zbunjeni. Drugim rečima, iako uspostavljeni red izgleda dobro, priča nije toliko uticala na publiku.

Iako su fanovi koji prvi put vide Ozge Gurel u akcionoj seriji zadovoljni ovim, kritike na račun njenog lika takođe su sve više na društvenim mrežama. Čak ni činjenica da je ime poput Ozge Gurel, koja ima veliku bazu fanova u inostranstvu, preuzelo glavnu ulogu nije bila dovoljna da pomogne seriji Sipahi / Sipahi.

Jasno je da sa ispodprosečnim ocenama stvari ne idu kako treba. Pronađen je traženi krivac u produkcijskom timu. Promenom režisera presečen je račun o neuspehu u seriji. Režiser Hakan Inan je otišao i zamenio ga je Dogan Umit Karaca, koji je dokazao svoj uspeh u akcionim serijama kao što su Payitaht Abdulhamid i Barbaroslar Akdeniz’in Kilici.

NOVO - Ezgi Mola o seriji Dunyayi Degistiren Ayten / Ayten koja je promenila svet

By: TV Exposed