Melisa Asli Pamuk pored serije u još jednom projektu

Iako je trajala jednu sezonu, serija Carpisma / Sudar bila je serija koju je publika zapamtila i koja je imala veliki uticaj na uspon karijere Melise Asli Pamuk.

Melisa Asli Pamuk pored serije u još jednom projektu

Foto Credits: Haber Global

Melisa Asli Pamuk je bila partnerka sa poznatim glumimcem Alperenom Duymazom u seriji emitovanoj u sezoni 2018-2019. Likovi Cemre i Kerema zabeleženi su kao jedan od najcenjenijih parova u svetu turskih serija prethodnih godina.

Melisa Asli Pamuk suočila se sa zanimljivom koincidencijom godinama nakon serije. Glumica se pojavljuje ispred kamere sa svojim kolegama iz serije Carpisma i u projektu nove serije i u novom filmu.

Već neko vreme se u štampi piše da će se ova prelepa glumica pojaviti pred kamerama sa Alperenom Duymazom u svom novom TV serijskom projektu pod nazivom Erkege Guven Olmaz / Muškarcima se ne sme verovati. Novi susret dva poznata imena očekuje se sa uzbuđenjem i radoznalošću.

Jedna od vodećih glumica u seriji Carpisma bila je Merve Cagiran. Melisa i Merve će se ponovo pojaviti u zajedničkom projektu, ovaj put u filmu. Film pod nazivom Kadinlara Mahsus / Za žene dolazi sa temom ženske solidarnosti. Nastavlja se snimanje filma u kojem su u glumačkoj postavi i Sebnem Sonmez, Basak Parlak, Asli Tandogan i Elifcan Ongurlar. Razgovarajući o filmu u kom će raditi sa Merve Cagiran, Melisa Aslı Pamuk je rekla da u priči igra lik psihologa. Glumica je izjavila: „Moj lik nekako odražava podršku žene ženi. Ja sam ta koja odražava to stanje ujedinjenja.”.

NOVO - Filiz Ahmet u seriji Balkan Ninnisi | Balkanska uspavanka

By: TV Exposed