Filiz Ahmet u seriji Balkan Ninnisi | Balkanska uspavanka

Turska serija Balkan Ninnisi | Balkanska uspavanka je pomalo i zaboravljena od sttane medija. Ipak, serija ima odredjenu bazu fanova koja rado gleda seriju.

Filiz Ahmet u seriji Balkan Ninnisi | Balkanska uspavanka

Foto Credits: DiziCentral

Serija Balkan Ninnisi | Balkanska uspavanka uspeva da se izbori za opstanak u etru. Istina, dugo nije bilo nekih novih vesti oko projekta. Sada su potvrdjene nove informacije koje se odnose na glumački kadar. Tačnije, odnose se na novo ime u njemu.

Seriji Balkan Ninnisi se priključila glumica Filiz Ahmet. Filiz ćemo u seriji gledati od epizode 18. Njen lik u seriji Balkanska uspavanka se zove Ivana. Ostaje da vidimo koliko dugo će se zadržati u ovom projektu, kao i to koliko će Ivana biti važan lik u nastavku ove turske serije.

Filiz Ahmet je makedonoska-turska glumica. Rodjena je 15. aprila 1981. godine u Skoplju, Makedonija. Iza sebe ima 17 projekata. Fanovi turskih serija je znaju iz serija Hayat Sarkisi, Vurgun i Hekimoglu. Pored serija, imala je uloge u nekoliko zapaženih filmova. Zanimljivo je da je ona imala ulogu i u TV seriji Elveda Rumeli, čija je radnja, baš kao i radnja serije Balkan Ninnisi snimana u Skoplju.

Prvu ulogu imala je 2002. godine u TV seriji Zavedeni, koja je bila makenodske produkcije.

NOVO - Ko je krivac za loš rejting serije Tuzak / Klopka?!

By: TV Exposed