Ceren Yalazoglu Karakoc o Nursemi i seriji Kizilcik Serbeti

U seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, lik Nurseme je nadmašio sve druge likove u priči. Nursema, koja je odrasla u konzervativnoj porodici, udala se uz vođstvo svoje porodice i morala je da odustane od čoveka kojeg je volela.

Ceren Yalazoglu Karakoc o Nursemi i seriji Kizilcik Serbeti

Foto Credits: DiziCentral

Međutim, Nursema, koja je u prvim minutima braka bila izložena nasilju i pokušala samoubistvo, sada je željna da se osveti. Nursemina iskustva u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice privlače veliku pažnju jer u društvu ima mnogo žena u sličnoj situaciji.

Iza velikog skoka u rejtingu serije krije se radoznalost o priči ovog lika. Ceren Yalazoglu Karakoc takođe ima najvažniju priliku u karijeri. Karakoc je dala izjave sa svojim partnerom iz serije Serkanom Tinmazom i izrazila koliko je Nursema važna za nju. Glumica je rekla:

„Ponekad to osetim dok gledam dramu... Pročitaš scenario i dobiješ osećaj da bih volela da sam ovo igrala. Tako je bilo pomalo i u Nursemi. Zato što je ona sasvim drugačiji lik. Ona je lik koji ja ne poznajem, koji nikad nisam videla u svojoj porodici, koju uopšte ne poznajem. Zato moram da je igram.“.

O Alev i Nursemi

Objašnjavajući da bi mogla da bude prijateljica sa Nursemom kao Ceren u stvarnom životu, glumica je rekla:

„Nursema je veoma usamljena, volela bih da sedim i razgovaram sa njom i da budem prijateljica.”. Izrazivši da je veoma dobro što lik Alev, koju igra Mujde Uzman, odmah izražava ono što ona misli, Karakoc je dodala:

Svaka osoba treba da ima takve ljude u svom životu.”. Izrazivši da je lik koji je najviše želela da igra posle Nurseme u seriji bio Alev, glumica je skrenula pažnju i na uspeh Mujde Uzman.

NOVO - Melike Ipek Yalova je veoma popularna u ovoj Evropskoj zemlji!

By: TV Exposed