Camdaki Kiz uvlači gledaoce duboko u priču!

Turska TV serija Camdaki Kiz / Devojka u staklu, koja se emituje na Kanalu D u četvrtak uveče, nastavlja svojim putem, dobijajući dobre ocene svojom uspešnom pričom i efektnim glumcima.

Camdaki Kiz uvlači gledaoce duboko u priču!

Foto Credits: Haberler

Iako projekat nije mogao toliko da prednjači u odnosu na svoje konkurente u rejtingu kao prošle sezone, činjenica da je Camdaki Kiz privukao veliku publiku nakon toga ostaje očigledna.

Lik Hayri kojeg u seriji igra Cihangir Ceyhan takođe je došao do izražaja u trećoj sezoni. Duo Burcu Biricik i Cihangir Ceyhan postao je pokretačka snaga nove sezone. Pored toga, učešće Cemala Hunala u seriji veoma je obradovalo fanove ove turske serije. Takođe je veoma zanimljivo šta će se promeniti u priči sa Cemalovim likom. Fanovi serije takođe ponekad zasmejavaju čitaoce svojim komentarima na društvenim mrežama. Kada se u trećoj sezoni lik Hayrija izvuče u prvi plan, neki od gledalaca ga podržavaju, dok drugi kritikuju ovaj lik. I gledaoci, koji priču u seriji tumače nekad sa podrškom, a nekad kritički, pokazuju da pomno prate svaki detalj serije zanimljivim objavama na društvenim mrežama.

Na primer, jedan gledalac nije baš zadovoljan svime radnjom i likom Hayrija. Gledalac je napisao:

Draga Hayri, molim te idi u selo sa svojom ženom i decom. Neka se Nalan razvede od ovog Sedata i izgradi sebi život u kojem može stati na svoje noge.”.

Ovo je samo još jedna potvrda da serija Camdaki Kiz ostavlja veliki utisak na gledaoce, koji celu situaciju posmatraju dublje nego samo kao razonodu.

NOVO - Basak Gumulcinelioglu i Cagri Citanak stupili u brak!

By: TV Exposed