Basak Gumulcinelioglu i Cagri Citanak stupili u brak!

Basak Gumulcinelioglu, koja je privukla pažnju svojim likom Neva u seriji Kanala D Yargi / Presuda i ove sezone se oprostila od serije, pridružila se na svom životnom putu kolegi Cagriju Citanaku, sa kojim je već neko vreme, venčanjem.

Basak Gumulcinelioglu i Cagri Citanak stupili u brak!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Na ceremoniji venčanja je prisustvovala njena porodica kao i bliski prijatelji u Kemerburgazu prošlog vikenda. Mnogo šarenih kadrova sa venčanja poznatog para, koji je svoju dugotrajnu srećnu zajednicu doneo za svadbeni sto, podelili su na društvenim mrežama.

Basak Gumulcinelioglu je dala veoma poseban svadbeni poklon Cagriju Citanaku. Glumica je otpevala pesmu "Šta je moguće?" za njenog muža, čiji su tekstovi i kompozicija pripadali njoj. Basak, koja je podelila pesmu na svojoj Instagram stranici, upotrebila je sledeće izraze, obraćajući se svom suprugu;

„Za Cagrija... Jedina istina koju vidim kada pogledam svoj 31-godišnji život koji sam živela si zaista ti. Šta god da se desilo, uvek te čini srećnim i najvoljenijim… Zato sam napisala i komponovala ovu pesmu za tebe… Imam veliku sreću što će moj život ići paralelno sa tvojim. Drago mi je što si ti moj najbolji prijatelj, moj ljubavnik, moj muž. Neka ova pesma bude uspomena na dan kada smo se venčali, na naš prvi ples, na našu ljubav. Neka to bude pesma svakog ko putuje sa svojim najboljim prijateljem- "Šta je moguće?".

NOVO - Objavljena najava nove turske serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice (VIDEO)

By: TV Exposed