Cagatay Ulusoy glumi čistača u novom projektu

Konačno, vraćajući se sa poslovnog putovanja, Engin Aykanat obradovao je turske medije detaljima novog filma Mucadele Cikmazi u glavnoj ulozi Cagatay Ulusoy. Prema turskim medijima, Cagatay će u filmu glumiti smetlara i oca malog deteta. Objavili su čak i snimke sa projekta. Prema glumcu, to će za njega biti potpuno novo iskustvo. Snimanje će se ...

Cagatay Ulusoy glumi čistača u novom projektu

Konačno, vraćajući se sa poslovnog putovanja, Engin Aykanat obradovao je turske medije detaljima novog filma Mucadele Cikmazi u glavnoj ulozi Cagatay Ulusoy.

Prema turskim medijima, Cagatay će u filmu glumiti smetlara i oca malog deteta. Objavili su čak i snimke sa projekta. Prema glumcu, to će za njega biti potpuno novo iskustvo. Snimanje će se završiti krajem septembra. Film će biti objavljen 2021. U njemu glumi i Selen Ozturk.

Cagatay je započeo glumačku karijeru u TV seriji Adını Feriha Koydum (2011–2012) kao Emir Sarrafoglu. Od tada je imao glavne uloge u Medceziru (2013–2015), rimejku televizijske serije The O.C., u TV seriji Icerde, a od 2018. igra glavnu ulogu u prvoj turskoj Netfliks seriji The Protector.

By: TV Exposed