Melike Ipek Yalova je veoma popularna u ovoj Evropskoj zemlji!

Verissimo, jedan od najpopularnijih italijanskih TV programa još od 1996. godine, ugostio je tursku glumicu Melike Ipek Yalovu u ovonedeljnoj epizodi.

Melike Ipek Yalova je veoma popularna u ovoj Evropskoj zemlji!

Foto Credits: Vatan

Uspešna i veoma talentovana turska glumica Melike Ipek Yalova, koja je ove nedelje učestvovala u ovom delu programa koji pohađaju poznati italijanski umetnici, odgovarala je na pitanja o Turskoj i sebi.

Rekavši da vreme koje je provela u Italiji radi obrazovanja ima posebno mesto u njenom srcu, Melike Ipek Yalova je izjavila da Italiju vidi kao svoju drugu domovinu, što je oduševilo njene mnogobrojne fanove iz ove Evropske zemlje.

Rekavši da postoji mnogo sličnosti i zajedničkih vrednosti između dve zemlje, Italije i Turske, Melike Ipek Yalova je rekla da je zadovoljstvo što su nedavni uspešni projekti turskih TV serija popularni i u Italiji.

Zahvalnost onima koji su pomogli

Melike je dočekana sa velikim interesovanjem u Italiji! Sa velikim interesovanjem je podeljen ovaj deo iz emisije na društvenim mrežama, odnosno deo u kojem je Melike Ipek Yalova objasnila katastrofu zemljotresa koji su pogodili Tursku i zahvalila onima koji su pomogli iz Italije. Taj snimak je pogledalo  skoro milion ljudi u jednom danu.

Snimak, koji je za kratko vreme postao viralan, dobio je mnoge lajkove i komentare. Dileme nema, i ova turska glumica kao i još neke njene kolege je veoma popularna u Italiji.

View this post on Instagram

A post shared by Verissimo (@verissimotv)

NOVO - Uskoro kraj serije Basim Belada / U nevolji

By: TV Exposed