Tuvana Turkay u pregovorima za nove uloge

Turske glumice Tuvane Turkay dugo nema u novim projektima. O tome je govorila i ona sama.

Tuvana Turkay u pregovorima za nove uloge

Foto Credits: DiziCentral

Tuvana Turkay, koja je viđena rame uz rame sa svojom majkom, privukla je pažnju lepotom, a izuzetna je bila i njena sličnost sa majkom. Glumica, koja je nedavno pokazala interesovanje za muziku, ali i za glumu, uskoro će izaći pred obožavaoce sa dve nove pesme.

Glumica je rekla i da je trebalo vremena da pesme izađu jer je sama pravila tekstove i kompozicije. Tuvana je tim povodom izjavila: „Ima dosta posla na tome, proces može potrajati malo duže.”.

Tuvana Turkay, koja je takođe dobila predloge projekata, odnosno ponude za uloge u njima i izjavila da nastavlja pregovore, najavila je da pregovara i za seriju i za film. Ovim rečima, glumica je takođe pokazala svojim fanovima da su nove dobre vesti blizu, i rekla da još nema jasan projekat.

Turkay je dodala: „Uslovi rada na digitalnim projektima su ugodniji, ali televizijske serije su bolje u smislu pristupačnosti svima.”.

Objašnjavajući da će na odmor otići sa porodicom, glumica je dodala da, ako bude nekog novog projekta, može i leto da provede radno.

Rođena 1990. godine u Istanbulu, glumica je privukla veliku pažnju likom Bade u TV seriji Yer Gok Ask 2011. godina. Tuvana, koja je najznačajniju ulogu u karijeri imala likom Bahar u TV seriji Kara Para Ask, nedavno se pojavila u serijama Yasak Elma / Zabranjena jabuka, Kagıt Ev i Cember.

NOVO - -Da li druga sezona serije Destan može da bude zapažena kao prva?!

By: TV Exposed