Caner Topcu dobija veliku šansu u seriji Donence

Caner Topcu je mlad glumac i tek je na početku karijernog puta. Glumac, koji je privukao pažnju u seriji Nobet, koja je emitovana 2019. godine i koja je trajala samo 8 epizoda, bio je zapažen sa projektom istorijske serije pod nazivom Barbaroslar Akdeniz’in Kilici, koji je emitovan na ekranu TRT1 prošle sezone.

Caner Topcu dobija veliku šansu u seriji Donence

Foto Credits: DiziCentral

Glumac, koji je u ovoj seriji sa likom Ilyasa delio isti set sa Enginom Altanom Duzyatanom i Ulasom Tunom Astepeom, proveo je poslednje letnje mesece u seriji pod nazivom Duy Beni / Čuj me.

Lik Kanata u seriji Duy Beni, za koji su mladi pokazali veliko interesovanje, značajno je povećao popularnost glumca. Sada je na dnevnom redu nova serija za mladog glumca.

Caner Topcu, Sumeyye Aydogan i Atakan Hosgoren su u glavnim ulogama TV serije Donence, koju je kreirao Kanal D sa sopstvenim timovima i očekuje se da će dugo ostati na ekranu u letnjem periodu zbog niske cene. Troje mladih glumaca su među izuzetnim imenima poslednjeg perioda.

Nova saradnja Canera i Sumeyye

Duo Caner Topcu i Sumeyye Aydogan takođe je glumio zajedno u TV seriji Duy Beni prošlog leta. Sada je činjenica da su ovo dvoje ponovo partneri uzbudila njihove fanove.

Caner Topcu je jedan od mladih glumaca koji privlače pažnju i svojom građom i talentom, a ima potencijal da poveća svoju popularnost na veoma napredan nivo uspehom letnje serije Donence.

Letnji poslovi su generalno veoma korisni za mlade glumce, kao i prošle sezone. Jer kada je malo TV serija na ekranima, o mladim imenima koja učestvuju u ovakvim projektima i treba da se pokažu više se priča i mogu biti u prvom planu.

Snimanje serije je počelo…

View this post on Instagram

A post shared by Caner Topçu (@canrtopcu)

NOVO - Teška situacija za seriju Gulcemal

By: TV Exposed