Najpopularniji turski glumci i najpopularnije turske glumice u 2021. godini

Objavljena je nova lista vezana za popularnost javnih ličnosti u Turskoj na društvenim mrežama. Ovog puta je analizirana popularnost turskih glumaca i glumica u protekloj godini.

Najpopularniji turski glumci i najpopularnije turske glumice u 2021. godini

Foto Credits: Haberler

Kompanija ADBA Analytics objavila je listu vezanu za turske glumce i turske glumice, odnosno to koliko puta je njihovo ime pominjano na društvenim mrežama u toku 2021. godine.

Kada su dame u pitanju, najviše se pričalo, odnosno pisalo o Hande Ercel, čak 3.2 miliona puta. Iza nje tu je Su Burcu Yazgi Coskun sa 1.04 miliona. Ayca Aysin Turan je zauzela treće mesto sa 1.01 milion. Ime Demet Ozdemir je pomenuto oko 872 hiljade puta. Ebru Sahin je peta na ovoj listi sa 870 hiljada. Šesta je Tuba Buyukstun sa 864 hiljade.

U top deset su još Sila Turkoglu, Cemre Baysel, Damla Sonmez i Burcu Ozberk.

Kada su muškarci, odnosno turski glumci u pitanju najviše je pominjan Kerem Bursin, čak 3.7 miliona. Iza njega tu je Can Yaman sa 2.1 miliona, treći je Engin Akyurek sa 1.3. Preko milion puta je pisano o Onuru Seyitu Yaranu (1.1 milion) i Alpu Navruzu, nešto preko milion. Akin Akinozu je šesti na ovoj listi sa 853 hiljade, a Ibrahim Celikkol sedmi sa 676 hiljada.

U top 10 su još Halil Ibrahim Ceyhan, Aytac Sasmaz i Burak Deniz.

NOVO - Bensu Soral u novom projektu

 By: Milt-TV Exposed