Mutlu Guney u seriji Oglum / Moj sin

Turski glumac Mutlu Guney potpisao je ugovor za rad u novoj TV seriji. Prenosimo celu vest.

Mutlu Guney u seriji Oglum / Moj sin

Foto Credits: Haberler

Mutlu Guney je jedan od iskusnijih turskih glumaca. Rođen je 1954. godine u mestu Kayseri u Turskoj. Do sada je u karijeri radio na 24 projekta, a nedavno je potpisao ugovor za ulogu u dvadeset i petom. Mutlu će se pojaviti u jednoj novoj televizijskoj seriji. U pitanju je serija pod nazivom Oglum ili u prevodu Moj sin. Za sada nije poznato koju ulogu će ovaj iskusni glumac tumačiti u ovom projektu.

Poslednja serija na kojoj je Mutlu Guney radio bila je Sana Soz. Pre toga glumio je u projektima Yakin Plan Cihan Harbi, Meryem, Cesur yurek, Aci Ask, Sevdam Alabora i drugim. Starije generacije pamte njegovu ulogu Akifa u seriji Tukran 2010. godine.

Glumačku karijeru je otpočeo 1992. godine u mini-seriji pod nazivom Yagmur Beklerken. Prvu značajniju ulogu imao je u popularnoj TV seriji Deli Yurek u kojoj je u četrdeset i četiri epizode glumio Ozcana. Sada ćemo ga gledati u novom projektu, koji će prema najavama doneti veoma emotivnu priču.

Podsećamo, serija Oglum / Moj sin se radi u produkciji kompanije Ay Yapim. Ova nova turska televizijska serija će početi u toku februara a biće emitovana na kanalu Show TV.

NOVO - Glumac Ugur Aslan - Eren iz serije Yargi izdaje album!

 By: Milt-TV Exposed