Potvrđena još jedna serija Hande Ercel

Turska glumica Hande Ercel je odmarala nakon završetka TV serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Ove godine, glumica će se (za sada) pojaviti u dva projekta!

Potvrđena još jedna serija Hande Ercel

Foto Credits: DiziCentral

Hande Ercel će u 2023. godini biti vredna, barem u njenom prvom delu. Već je od ranije poznato da će ova talentovana glumica tumačiti glavnu žensku ulogu u novoj TV seriji pod nazivom Iki Yabanci / Dva stranca. Njen partner u ovoj televizijskoj seriji čije snimanje uskoro počinje je Burak Deniz. Pored televizijske serije, Hande će se pojaviti i u jednoj digitalnoj seriji.

Glumica je još ranije potpisala ugovor sa Disney Plus digitalnom platformom. Ova platforma svakom serijom koja je snimana u Turskoj privlači dosta pažnje. Projekti koji su emitovani, Kacis / Bekstvo, Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene i Ben Gri / Ja sam siv su ostavili poprilično dobre utiske.

Nova serija koja će biti snimana tokom leta je projekat pod nazivom Denizkizi / Sirena. Hande Ercel će u ovoj digitalnoj seriji koju priprema kompanija MF Yapim preuzeti glavnu žensku ulogu. Na poziciji režisera serije Sirena će biti Yusuf Pirhasan. Još uvek nie poznato ko će biti Handin partner u ovoj seriji, a sve više se pominje da će glavnu mušku ulogu u seriji Denizkizi oživeti Tarik Emir Tekin.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Mert Ramazan Demir o deja vu iskustvima u Adani i tetoviranju

By: TV Exposed