Burak Deniz i serija La fate ignoranti - uspešna saradnja!

Turski glumac Burak Deniz nastavlja da gradi ime svojim projektima kojima se bavi u poslednje vreme. Deniz, koji je dobio veliko priznanje svojom uspešnom glumom, ne tako davno je bio na TV ekranima u Turskoj sa serijom Marasli.

Burak Deniz i serija La fate ignoranti - uspešna saradnja!

Foto Credits: Haberler

Burak Deniz, koji je stvorio fenomen likom koji je igrao u ovoj seriji, trenutno ne silazi sa dnevnog reda druge zemlje!

Posle projekta Marasli, o glumcu se pričalo i pisalo zbog serije Sahmaran, u kojoj je tumači glavnu ulogu sa Sereney Sarikayom. Serija još nije izašla, ali je trenutno na dnevnom redu druga sezona serije koja je potvrđena, odnosno koja će tokom leta biti snimana za Netflix digitalnu platformu. U međuvremenu, film Gidenler, koji je takođe snimljen za Netflix, u kom Burak tumači glavnu ulogu sa Dilan Cicek Deniz, željno se iščekuje.

Burak Deniz trenutno ima naporan ritam u svom profesionalnom životu. Nalazeći se između Turske i Italije, glumac je proteklih meseci glumio i u serijskoj verziji svetski poznatog filma Ferzana Ozpeteka, Le fate ignoranti.

Burak, koji je igrao u poslednje 4 epizode ​​serije, već postaje sve popularniji u Italiji! Serija Le fate ignoranti  je snimljena za Disney Plus. Štaviše, to je prva domaća serija u Italiji snimljena za tu digitalnu platfomu.

Ova platforma privlači sve više pažnje širom sveta, a poznato je i to da spremaju veliki proboj na tržištu turskih serija.

NOVO - Turska serija Gulumse Kaderine / Osmehni se svojoj sudbini - objavljeni glumački kadar i video najava

By: Milt-TV Exposed