Mert Ramazan Demir o deja vu iskustvima u Adani i tetoviranju

Mert Ramazan Demir tumači lik Ferita u TV seriji Yali Capkini, koja se emituje na Star TV-u petkom uveče i koja je već postigla veliki uspeh.

Mert Ramazan Demir o deja vu iskustvima u Adani i tetoviranju

Foto Credits: IMDB

Glumac se pred svojim fanovima pojavio i sa likom Cihana u seriji pod nazivom Sahmaran / Šahmaran, koja se sa publikom susrela 20. januara na Netflixu. Mert Ramazan Demir, koji je postao jedan od najpopularnijih mladih glumaca u poslednjem periodu, rekao je da je imao veoma zanimljive trenutke tokom snimanja serije Šahmaran u Adani. Govoreći o seriji u programu koji je prisustvovao na Show TV-u, glumac je rekao:

„Nikada ranije nisam bio u Adani. Tamo sam iskusio mnoge mistične stvari u svom životu.“. Prva sezona snimanja serije Sahmaran održana je u Adani 2021. godine. Glumac je takođe prvi put najavio da je imao veoma interesantne trenutke u ovom procesu. Mert Ramazan Demir je rekao:

„Tamo sam stalno doživljavao deja vu. Kao da sam već bio tamo. Čak sam se i tetovirao, iako uopšte ne volim tetovaže.“. Poznati glumac bio je toliko impresioniran snimanjem u Adani da je u letnjim mesecima 2020, 2021. i 2022. pao u sasvim drugačiji emotivni svet. Odluka da se tetovira nakon događaja u Adani bio je potpuno nov proces za glumca. Mert inače ne voli da se tetovira, pa zašto se tetovirao? Evo reči glumca na tu temu: „Proveo sam 3 leta tamo. Proveo sam leta 2020., 2021. i 2022. godine u Adani. Stalno sam doživljavao deja vu, kao da sam ranije živeo u ovoj zemlji. Imao sam čudno dešavanje u privatnom životu, radi se o mojoj porodici. Posle toga, osetio sam divno olakšanje. Onda sam ponovo došao u Adanu.”.

NOVO - Hazar Motan je dobila veliku šansu u seriji Veda Mektubu

By: TV Exposed