Hazar Motan je dobila veliku šansu u seriji Veda Mektubu

Hazar Motan, koja je na snimanjima od 2014. godine, ostala je upamćena samo po liku Cemre u nezaboravnoj seriji pod nazivom Kirgin Cicekler.

Hazar Motan je dobila veliku šansu u seriji Veda Mektubu

Foto Credits: IMDB

Iako je Hazar Motan učestvovala u drugim projektima, u njenoj karijeri nije bilo druge produkcije u kojoj se istakla. Glumica, koja dugo nije bila na ekranu nakon serije Can Kiriklari, koja je trajala samo 4 epizode ​​2018. godine, oživela je lik Hatce u produkciji drame Kanunsuz Topraklar u sezoni 2021-2022.  

Iako je glumica privukla pažnju u priči o seriji od 16 epizoda, nije imala priliku da se mnogo istakne. Čini se da Hazar Motan ima priliku da se istakne, čak i ako njeno ime nije napisano u glavnoj ulozi u projektu Veda Mektubu / Oproštajno pismo Kanala D, za koji se očekuje da će biti jedna od važnih produkcija 2023. godine. Biće to jedinstvena prilika za mlade glumce da budu na istom setu, posebno sa iskusnim imenima kao što su Nurgul Yesilcay, Selim Bayraktar ​​i Bennu Yildirimlar. Za još jednu mladu glumicu Hazar Motan, kao i Rabiyu Soyturk i Emrea Kivilcima, koji su u glavnim ulogama u seriji, očekuje se da će serija Veda Mektubu pružiti priliku da naprave veliki iskorak u karijeri.

Predstave mladih glumaca u moćnoj dramskoj seriji biće jedna od tema o kojoj će se ove godine mnogo pričati. Hazar Motan, koju ćemo gledati u liku Beste, takođe može da pretvori seriju Veda Mektubu u priliku da proširi bazu obožavatelja i doda novo glumačko iskustvo.

View this post on Instagram

A post shared by Hazar Motan (@hazmot)

NOVO - Serija Yali Capkini obara rekorde

By: TV Exposed