Serija Yali Capkini obara rekorde

Turska TV serija Yali Capkini koja na TV ekrane izlazi petkom uveče, takođe se pominje u rejtingu kao uspešna produkcija Star TV-a.

Serija Yali Capkini obara rekorde

Foto Credits: IMDB

Očekivalo se da će serija koja je izazvala toliku pažnju u Turskoj privući sličnu pažnju i u inostranstvu. Ali kada pogledamo najnovija dešavanja, vidi se da je projekat Yali Capkini na putu da obori rekorde koje je oborio u zemlji, ali i na međunarodnoj areni!

TV kritičar i pisac Sina Kologlu navodi da je TV serija Yali Capkini prodata u 30 zemalja, uz informacije koje je dao na društvenim mrežama. Tačka koju je serija, započeta u septembru, dostigla u međunarodnoj prodaji u periodu od 4 meseca, prilično je uspešna. Serija bez dileme pravi put ka međunarodnom uspehu! Kologlu je na tu temu dodao:

„Od trenutka kada je emitovanje počelo, ukupno 23 zemlje su kupile prava na seriju koja se snima u regionu Mena u prvoj fazi (MBC grupa je kupila). Danas je taj broj dostigao 30. Kanalska strana je zadovoljna, rekli su: „Retka je situacija sa prodajom koja ide ovako” uz napomenu, otkrivajući da je serija Yali Capkini dobila i više od očekivane pažnje u različitim zemljama sveta.

Ono što malo brine jesu nove epizode. Rejting je i dalje na veoma visokom nivou, ali pada a razlog tome je što poslednjih nekoliko epizoda po svemu sudeći i po mnogim mišljenjima nisu na nivou kao one sa početka ove turske serije…

NOVO - Humeyra u novoj TV seriji Ab-i Hayat!

By: TV Exposed