Humeyra u novoj TV seriji Ab-i Hayat!

Iskusna turska glumica, čije je puno ime Fatma Humeyra Akbay, rođena je 1947. godine.

Humeyra u novoj TV seriji Ab-i Hayat!

Foto Credits: Internet Haber

Humeyra, koja je karijeru nastavila glumom na svom umetničkom putu koji je započela muzikom, na snimanjima je od 1980. godine. Čuvena glumica, koja retko prihvata projekte TV serija, dobila je priznanje publike učešćem u humorističnoj seriji Avrupa Yakasi / Evropska strana između 2004. i 2008. godine. Humeyra, koja se ponovo pojavila na ekranima sa TV serijom Yalan Dunya nakon Avrupa Yakasi, takođe je provela 3 godine u nezaboravnoj TV seriji Paramparca.

Iskusna glumica Humeyra, koju smo gledali u nagrađivanoj seriji Sahsiyet / Ličnost, dugo nije prihvatala novu ulogu. Glumica, koja se pojavila pred publikom sa likom u TV seriji Kadin / Žena u sezoni 2019-2020, dugo nije prihvatala projekat. Imaćemo priliku da gledate majstorsko ime poput Humeyre, koja privlači pažnju svojim glumačkim umećem i iskustvom, u novoj seriji Star TV-a pod nazivom Ab-i Hayat.

Duo Ebru Sahin i Birkan Sokullu sreli su se u glavnoj ulozi u seriji Ab-i Hayat, koja je počela da se snima. Serija će ispričati priču o čoveku koji uvek izgleda kao da ima 30 godina iako je mnogo stariji. Smatra se veoma važnim korakom uključivanje kvalitetnog imena kao što je Humeyra u ovu seriju. Pored toga, činjenica da će Zerrin Tekindor, još jedna kvalitetna glumica poput Humeyre, tumačiti lik u seriji, još više će povećati interesovanje za ovaj projekat

NOVO - Kubilay Aka ima posebnu vezu sa serijom Dokuz Oguz

By: TV Exposed