Kubilay Aka ima posebnu vezu sa serijom Dokuz Oguz

Prošlo je oko 6 godina od kako je poznati glumac Kubilay Aka privukao pažnju svojim nastupom u TV seriji Vatanim Sensin.

Kubilay Aka ima posebnu vezu sa serijom Dokuz Oguz

Foto Credits: Haberturk

U tom procesu, glumac, koji se razvijao učestvujući u jednom projektu za drugim, postigao je veliku popularnost, posebno sa likom Celasuna u seriji Cukur / Jama. Kubilaya Aku u liku kapetana Batura gledaćemo u seriji Dokuz Oguz, koja će se uskoro sastati sa publikom na televiziji Fox. Glumac je veoma srećan što je našao ulogu koju je dugo tražio. Činjenica da je poznavao unutrašnjost ovog sveta jer mu je otac bio vojnik stvorila je veliku priliku za Aku. Konkretno, prilika da saoseća živeći vojnički život svog oca na snimanju serije takođe će stvoriti situaciju koja će dotaknuti život mladog glumca.

Glavni razlog zašto je glumac prihvatio ovu ulogu je njegov otac, koji je sada u penziji. Kubilay Aka, koji je odrastao kao osoba upućena u vojnu profesiju i ovu kulturu, izjavio je da je posao koji je dugo čekao bila serija Dokuz Oguz. Glumac je svoja osećanja koja su podstakla njegovo učešće u projektu izrazio sledećim rečima:

„Moj otac je takođe penzionisani vojnik. Poznajem i divim se vojnicima. Za njihovu oštroumnost, njihovu čeličnu volju, njihovu ljubav prema zastavi, njihovo poštovanje prema Ataturku, njihova pravila, njihove šale, njihova sećanja na vojnu službu. Ovaj razlog je zapravo jedan od razloga zašto sam u ovom projektu. Osim ovih, volim akciju, ovo je oblast koja me najviše zadovoljava jer se i sam bavim borilačkim veštinama i to je pomalo hiperaktivna produkcija. Kada sam prvi put pročitao o projektu, video sam posao koji sam dugo čekao i našao sam sebe.”.

Kubilay Aka, koga ćemo gledati kao komandanta Batura, izjavio je da su prošli mesec dana obuke za seriju i rekao: „Za ovu seriju smo svi prošli obuku oko mesec dana u celini, zbog vojnog poretka i tehničke prirode mnogih stvari. Obrazovanje je važno za svaki projekat.”.

Podsećamo, premijera ove nove turske serije je 28. januara na TV Fox.

View this post on Instagram

A post shared by Dokuz Oğuz (@dokuzoguzdizi)

NOVO - Boncuk Yilmaz i serija Ates Kuslari privlače sve više pažnje

By: TV Exposed