Boncuk Yilmaz i serija Ates Kuslari privlače sve više pažnje

Projekat, koji je emitovan na Netflixu i koji je osvojio ljubav miliona u Turskoj pod imenom Zeytin Agaci / Maslinovo drvo dospeo je do široke publike u inostranstvu pod nazivom Another Self / Drugo ja.

Boncuk Yilmaz i serija Ates Kuslari privlače sve više pažnje

Foto Credits: IMDB

Jedna od vodećih uloga u seriji bila je Boncuk Yilmaz. Iako je poznata ličnost u Turskoj po TV serijama u kojima se do sada pojavila, serija Zeytin Agaci bila je dobar projekat za ime Boncuk Yilmaz, koja je postala prepoznata i u inostranstvu.

Među nezaboravnim ulogama Boncuk Yilmaz, koja je na snimanjima od 2005. godine i koju možemo da gledamo u malom broju projekata, do izražaja dolaze likovi Narin u seriji Sila i Sevgi u seriji Cukur / Jama. Glumica postaje sve zapaženija u seriji Ates Kuslari.

Serija Ates Kuslari / Vatrene ptice govori o deci ulice koja se drže života i postaju porodica. Naravno, oni prolaze kroz mnoge tragične događaje i njihovo međusobno povezivanje u ovom procesu odražava se na ekranu kao važna društvena poruka. Povratak na ekran sa tako efektnom dramom, čija je gledanost takođe veoma dobra, bio je dobar korak i za Boncuk Yilmaz. Glumica je rekla:

„Jedan od razloga zašto sam učestvovala u ovoj drami je definitivno priča. Čim sam pročitala priču, želela sam da budem uključena. Naši scenaristi su veoma jaka pera.“. Lik Nazmiye je glumici zapravo veoma strana osoba. Neće joj biti lako da se identifikuje sa ovim likom. Međutim, portret takve osobe po prvi put stvorio je novo iskustvo za njenu karijeru. Glumica je dodala: „Nazmiye je lik koji nikada ranije nisam igrala. Njeno najžešće osećanje je ambicija. Jedina stvar slična Nazmiye je da ne izgubim radost sa lica.”.

NOVO - Melisa Asli Pamuk o sukobu na setu serije Ego

By: TV Exposed