Ozan Guven i Sevket Coruh – 30 godina prijateljstva!

Poznati glumac Ozan Guven, tokom svog učešća u seriji Babil, doživeo je ozbiljnu svađu sa svojom devojkom, izvršio nasilje nad ženama i događaje koji su se razvijali u tom kontekstu, što je rezultiralo njegovim odlaskom iz serije i ozbiljnim oštećenjem njegovog imidža.

Ozan Guven i Sevket Coruh – 30 godina prijateljstva!

Foto Credits: Internet Haber

Rođen 1975. godine, Ozan Guven je do danas stekao značajnu karijeru učestvujući u različitim projektima u oblasti filma i televizije, a vratio se na setove novom serijom Tas Kagit Makas.

Ove sezone, serija Tas Kagit Makas, koja se emituje na Kanalu D i očekuje se da će nastaviti sa drugom sezonom, uključuje Ozana Guvena u ulozi Haruna.

Pored povratka na televizijske setove, Guven je počeo da se bavi pozorištem na pozornici Baba Sahne, koji je osnovao njegov dugogodišnji prijatelj Sevket Coruh, koristeći svoja iskustva. Coruh je govorio o uticaju svog prijatelja na njega.

Iskrene izjave

Ozan Guven i Sevket Coruh, gostujući u Youtube programu novinarke Sibel Arne, govorili su o svom 30-godišnjem prijateljstvu.

Dvojac je privukao veliku pažnju iskrenim izjavama o umetnosti koju su zajedno stvarali na Baba Sahne, njihovim pogledima na život, razlikama i svađama.

Sevket Coruh je izjavio:

“Naše prijateljstvo traje više od 30 godina. Iako se ne viđamo svake sekunde, kada se vidimo, možemo nastaviti tamo gde smo stali. Ono što Ozan radi i što će raditi na pozorišnoj sceni je veoma uzbudljivo i za nas. Jer, ma kako gledali, u ovom životu sve ima svoju zamenu, ali Ozan Guven nema zamenu.”.

View this post on Instagram

A post shared by sevketcoruh (@sevketcoruh)

NOVO - Da li ste gledali seriju Yuksek Sosyete | Džet set?!

By: TV Exposed