Burcu Biricik uživa na odmoru (FOTO)

Serija Camdaki Kiz, koja se emitovala na ekranima Kanala D, četvrtkom uveče je svojom drugom sezonom uvek bila na vrhu rejting lista i završila sezonu na vrhu!

Burcu Biricik uživa na odmoru (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Serija, u kojoj se okupljaju iskusni uspešni glumci sa poznatim imenima, cenjena je po svojoj priči i glumi. Kada je serija, adaptirana po istoimenoj knjizi, citirana iz stvarnog života i nosi potpis dr. Gulseren Budaiioglu, napravila finale sezone, praznične poze su počele da dolaze od glumaca koji rade na ovom projektu.

Pre snimanja finala sezone, producentska kuća OGM odvela je sve glumce na odmor na Kipar na nekoliko dana. Zabavne poze sa ovog odmora delile su se na društvenim mrežama glumaca i svih koji rade na seriji. Posebno je Enis Arikan, koji je takođe fenomen društvenih medija, mnogo zasmejao svoje prijatelje svojim snimcima iz aviona koje je objavljivao.

Posle naporne sezone shvatilo se da su glumci koji su zajedno otišli ​​na odmor veoma raspoloženi i da je ovaj odmor bio veliki bust za moral.

Burcu Biricik, jedna od glavnih glumica u seriji, koja je finalom sezone ponovo zaključala publiku uz TV ekrane, radila je zaista naporno tokom cele sezone i sigurno je jedna od najumornijih.

Burcu, koja je radila bez prestanka tokom cele sezone, predahnula je u Grčkoj sa suprugom fotografom Emreom Yetkinom, odmah nakon što je TV serija otišla na odmor.

Glumičine objave sa odmora na grčkim ostrvima prate se sa velikim interesovanjem.

NOVO - Ekin Mert Daymaz ponovo očarao ulogom

By: TV Exposed