Poster serije Ruhun Duymaz / Gluva duša privukao dodatnu pažnju na projekat (FOTO)

Na društvenim mrežama je objavljen je novi poster, nove turske serije Ruhun Duymaz / Gluva duša, koju je producirala O3 Media,a na poziciji producenta je Saner Ayar.

Poster serije Ruhun Duymaz / Gluva duša privukao dodatnu pažnju na projekat (FOTO)

Foto Credits: DiziCentral

Uspešni glumci Tugrul Tulek, Asli Sumen i Sehsuvar Aktas, Zuhal Gencer i Ulku Duru pojavljuju se zajedno sa Burcu Ozberk i Sukruom Ozyildizom na posteru serije koji je prikazan na društvenim mrežama, projekta koji će početi da se emituje na Fox-u u vrlo brzo.

Novi projekat Ruhun Duymaz, čiji je scenario napisala Ayse Uner Kutlu i sa iskusnom Aytac Cicek u rediteljskoj fotelji, se nestrpljivo iščekuje među mnogima.

Serija Ruhun Duymaz / Gluva duša će publiku na turskom Fox-u dočekati svojom prvom epizodom u ponedeljak, 24. jula, dakle za pet dana.

Premijera za pet dana

Ne bi bilo pogrešno reći da brojna publika željno iščekuje prvu epizodu TV serije Ruhun Duymaz, čija radnja će doneti zanimljivu priču i dosta lepih scena. Mnogi se već pitaju oko harmonije glavnih glumaca ovog projekta. Nova serija je od velikog značaja za Burcu Ozberk, koju njeni fanovi opisuju kao „kraljicu romantičnih humorističnih serija“.

Ocene i rezultati na društvenim mrežama koje će postići Sukru Ozyildiz i Burcu Ozberk već su postali predmet velike radoznalosti.

Uzbuđenje oko nove serije Ruhun Duymaz / Gluva duša polako raste i mnogi sa nestrpljenjem očekuju prvu epizodu koja će početi 24. jula u 20 časova na turskom Fox TV-u.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Poznato da li ćemo gledati Mujde Uzman u drugoj sezoni serije Kizilcik Serbeti

By: TV Exposed