Sevda Erginci odgovorila na komentare o njenoj visini

Mlada i talentovana glumica Sevda Erginci privukla je na sebe pažnju ulogom Turne u seriji Uyanis Buyuk Selcuklu. Glumica se istakla zaista kvalitetom a na društvenim mrežama predmet pisanja o njoj je njena – visina!

Sevda Erginci odgovorila na komentare o njenoj visini

Foto Credits: Favim

Pojedine kritike vezane za njenu visinu od samo 1.59m su bile zaista brutalne. U novom intervjuu, glumica je govorila upravo o njima:

"Zapravo mi je jako dosadilo da pričam o tome i ne želim više da razmišljam o tim komentarima. Najveći broj pitanja tokom karijere je bio upravo o mojoj visini. Iskreno, ne znam zbog čega je to toliko bitno ljudima. U redu ako je to neka šala. Problem je kada to neko iskreno misli i pri tome ne bira reči i vređa. U poslednje vreme komentari su zaista brutalni. To je zbog toga što je na društvenim mrežama sve dozvoljeno, ljudi su nezadovoljni i onda tako iskazuju svoje nezadovoljstvo. " smatra  ova mlada glumica.

Sevda Erginci je za kraj rekla, „Ono što treba učiniti je voleti sebe ne čekajući odobrenje, znati svoje mane i znati se našaliti kada je to u pitanju“.

Podsećamo, sve epizode turske serije Uyanis Buyuk Selcuklu sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM.

NOVO - Can Yaman postao zaštitno lice poznatog italijanskog brenda (FOTO)

By: Milt-TV Exposed