Berker Guven i serija Uc Kiz Kardes su ostavili traga u 2022. godini

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja se emituje na ekranu Kanala D utorkom uveče, uselila se u mislima kao priča koja je ostavila traga u 2022. godini.

Berker Guven  i serija Uc Kiz Kardes su ostavili traga u 2022. godini

Foto Credits: Haberler

Berker Guven, kojeg smo gledali i gledamo u liku Somera, imao je veliki iskorak u karijeri. Uz snažnu interakciju i dobre igre dvoje glavnih glumaca, serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre dobija veoma dobre ocene u rejtingu. Autorka  istoimene knjige Iclal Aydın imala veliki doprinos tome da serija bude jedna od najvažnijih priča 2022. godine. Najvažniji rezultat koji se odrazio na ekranu bila je podrška Berkeru Guvenu i Ozgu Kayi od strane velike baze obožavatelja.

Berker Guven dobija ovu podršku i na društvenim mrežama i smatra se vrednim raznih nagrada. Glumac je počeo da prikuplja priznanja od “strašne” aure koju je stvorio jedno po jedno. Guven, koji je iznenada postao popularan sa likom Nedima u seriji Zalim Istanbul / Okrutni Istanbul, potom je dobro igrao u dramskoj seriji Alev Alev. Uc Kiz Kardes je, sa druge strane, bio veoma koristan projekat u smislu odražavanja talenata i iskustva glumca na ekranu.

Učenici Gimnazije Galatasaraj takođe su ugostili Berkera Guvena u svojoj školi i slušali njegovu priču. Guven, koji je izazvao veliko interesovanje studenata, izneo je neke informacije o svom profesionalnom i privatnom životu i razgovarao sa studentima. Pažnju je svojim iskrenim odgovorima privukao i Berker Guven, koji je stvorio prijatno okruženje za razgovor sa mladima. Guven, koji je svoj glumački put započeo likom Aleksija u Vatanim Sensin 2017. godine, toliko je spakovao u poslednjih 5 godina da činjenica da zaslužuje poziciju koju sada ima zaista je vredna svake hvale.

NOVO - Yusuf Cim proživljava uspešan period karijere sa serijom Aldatmak

By: TV Exposed