Yusuf Cim proživljava uspešan period karijere sa serijom Aldatmak

Serija Aldatmak, koja svojom pričom i dalje dobija impresivne ocene u Turskoj, ističe se kao produkcija koju je Vahide Percin ponovo oduvala na ekranima kao oluju posle dvogodišnje pauze.

Yusuf Cim proživljava uspešan period karijere sa serijom Aldatmak

Foto Credits: RiriNano

Kada pogledamo akcije na društvenim mrežama u inostranstvu, Yusuf Cim se ističe kao ime koje nosi serijal. Cim, koji je 2015. godine zakoračio na setove sa likom Buraka, kojeg je tumačio u TV seriji Cilek Kokusu / Miris jagode, postao je jedan od turskih glumaca koji su privukli pažnju u inostranstvu objavljivanjem ove priče u mnogim zemljama. Nakon toga, glumac, koji je imao uspešne nastupe u različitim predstavama, mnogo se usavršavao učestvujući u mnogim projektima jedan za drugim.

Yusuf Cim, koji je u ovom procesu uspeo da dopre do veoma velike baze fanova u inostranstvu, doživljava “eksploziju” stranih fanova kako svojim simpatijama tako i talentima. Glumac, koji je proteklih meseci naišao na pohvale stranih obožavatelja svojom igrom Sergena u seriji Hayaller ve Hayatlar, sada igra lik Ozana u dramskoj TV seriji Aldatmak.

Cim portretiše lik Ozana, koji ima oko na najbolje od svega, tako ubedljivo da će oni koji žele da se što pre obogate osetiti bliskost sa Ozanom, koji se ogleda na ekranu. Sa ovim likom, koji može da izazove mnoge nevolje zarad luksuznog života na lak način, Yusuf doživljava veoma uspešan period u karijeri. Pored dobre ocene serije Aldatmak, činjenica da se glumac odlično prilagođava liku učinila je da je u poslednje vreme veoma popularan na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

A post shared by Yusuf Çim (@yusufcim)

NOVO - Onur Tuna snima novu seriju!

By: TV Exposed