Onur Tuna snima novu seriju!

Turski glumac Onur Tuna napravio je ogroman skok u karijeri sa TV serijom Mahkum / Zatvorenik, koja se prošle sezone sastala sa publikom na Fox TV.

Onur Tuna snima novu seriju!

Foto Credits: Internet Haber

Onur Tuna, koji se malo odmorio posle finala serije Mahkum, odabrao je svoj novi projekat. Tuna je među svojim projektima ponuđenih serija odabrao Sarmasik Zamani, koji će se emitovati na digitalnoj platformi Bein Connect.

Onur, koji igra glavnu ulogu sa Burcin Terzioglu, Yigitom Kirazcijem, Emreom Karayelom i Hazal Turesan, ponovo će učestvovati u priči punoj akcije. Poza Onura Tune iz ovog projekta izazvala je uzbuđenje mnogih!

Najnovija objava Onura Tune na Instagramu oduševila je njegove fanove. Glumac koji je pozirao u ogledalu u prikolici, ispustio je na kratak natpis „Kerem“. Glumčevo deljenje pokazalo je da je snimanje serije počelo. Serija Sarmasik Zamani ispričaće zadivljujuće događaje koji su se desili nakon ubistva počinjenog na jednom mestu.

Serija, u kojoj će Onur Tuna igrati lik po imenu Kerem, obožavaoci glumca željno iščekuju. Tuna, koji je prošle sezone značajno nastupio na TV ekranu Fox-a sa serijom Mahkum / Zatvorenik, proslavio se uspešnom glumom. Neočekivano rano finale serije uznemirilo je fanove glumca. Činjenica da je Tuna dobio nove ponude i vratio se na setove sa različitim projektima bio je razvoj koji je obradovao njegove fanove.

NOVO - Burcu Biricik uzbuđena zbog novog projekta Kerema Bursina!

By: TV Exposed