Burcu Biricik uzbuđena zbog novog projekta Kerema Bursina!

Poznati glumac Kerem Bursin, koji je bio daleko od ekrana skoro godinu dana nakon finala romantične humoristične serije Sen Cal Kapimi, snimio je svoj novi projekat za digitalnu platformu.

Burcu Biricik uzbuđena zbog novog projekta Kerema Bursina!

Foto Credits: Internet Haber

Poznati glumac, koji je zaštitno lice Disney plusa, igra sa Ebrarom Alyom Demirbilek u njihovoj seriji Bi’ Tuhaf Hikaye / Neobična priča. Prve slike iz serijala koje potpisuje Ay Yapim objavljene su na društvenim mrežama i izazvale su veliko interesovanje.

Kerem Bursin objavio je kratak video snimak iz ovog projekta u svojoj poslednjoj objavi na svom nalogu na društvenim mrežama. Glumica Burcu Biricik, sa kojom je Kerem igrao ulogu u seriji Seref Meselesi, komentarisala je objavu. Ona je komentarisala „Šta je ovo“ i stavila vatreni emoji.

Snimak koji je najavio seriju Bi’Tuhaf Hikaie, koji će biti emitovan u 8 epizoda, takođe je oduševio fanove koji su nestrpljivo čekali novi projekat Kerema Bursina. Očekuje se da će serija biti emitovana 2023. godine.

U svojoj poslednjoj izjavi, Kerem Bursin je rekao: „U mom životu postoji samo posao. Ja radim mnogo. Uskoro ćemo praviti iznenađenja. Biće to dobra stvar, ali je iznenađenje“, dajući prvu poruku oko serije. Kerem je prethodno izazvao uzbuđenje na svom nalogu na društvenim mrežama tako što je podelio fotografiju svog lica prekrivenog krvlju sa seta serije. Ovo deljenje je učinilo obožavaoce glumca širom sveta veoma radoznalim. Bursin će oživeti lik po imenu Mali, dok će Ebrar Alya Demirbilek igrati Hazar u projektu Bi’ Tuhaf Hikaye.

Evo i pomenutog snimka sa Keremovog Instagram naloga.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Ismail Hacioglu i Sumeyye Aydogan glavni glumci nove turske serije Tacsiz Prenses / Princeza bez krune

By: TV Exposed