Sevda Erginci još jednom iskazala razočarenje zbog kraja serije Seni Kalbime Sakladim

Serija Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te u srcu je privukla pažnju time što je emitovana na TRT1, gde do sada nije bilo mnogo romantičnih komedija. Pažnju su privukli i glavni glumci.

Sevda Erginci još jednom iskazala razočarenje zbog kraja serije Seni Kalbime Sakladim

Foto Credits: Haberler

Glavne uloge u seriji igrali su Ekin Mert Daymaz i Sevda Erginci. Ekin Mert Daymaz je uspešno ime koje je omiljeno zbog svoje glume u romantičnim komedijama. Svojim likom Civanmerta uspeo je da ukrade srca publike. Priča o Zejnep koju je oživela Sevda Erginci i Civanmertu, dopala se vernoj publici, iako nije dobila visoke ocene.

Činjenica da je TRT, koji generalno daje šansu seriji i nije doneo konačnu odluku za kratko vreme, odlučio da donese konačnu odluku o finalu sa 7. epizodom, uznemirila je fanove ove turske TV serije. Među onima koji su svoje reakcije izneli na društvenim mrežama, pažnju skreće većina fanova Sevde Erginci.

Poznato je da Sevda Erginci nije bila zadovoljna ukidanjem serije. Erginci, koja je proteklih dana bila gošća emisije „Tesni razgovor” na Youtube-u, nije direktno govorila o projektu Seni Kalbime Sakladim ali se povećala i činjenica da su se njene reči poklopile sa završetkom ove turske serije. Izražavajući svoju frustraciju i razočaranje kada je TV serija za koju je toliko radila pala žrtvama gledanosti i ubrzo je otkazana, glumica je rekla: „Sa velikim uzbuđenjem, snimate mesecima, a onda kažu 'rejting! “.

Iako nije mnogo pričala na tu temu, glumica je i ovom kratkom rečenicom izrazila žaljenje zbog kraja. Takođe, ističući da je strah od rejtinga psihološki zastrašujući, Sevda Erginci je istakla da ista osećanja deli i sa publikom koja je bila razočarana finalom TV serije.

NOVO - Da li je finale serije Destan greška?!

By: TV Exposed