Da li je finale serije Destan greška?!

Oni koji se sećaju šta se pričalo o seriji Destan / Legenda u leto prošle godine ne mogu da razumeju zašto je projekat napušten za tako kratko vreme. Takođe, poput Ebru Sahin, njeni fanovi, koji znaju da je prihvatila veliku ulogu uprkos umoru nakon serije Hercai, smatraju da su njeni napori bili uzaludni.

Da li je finale serije Destan greška?!

Foto Credits: IMDB

Serija Destan takmičiće se među najboljim serijama na dodeli nagrada Seul Drama Awards, a Ebru Sahin je među najuspešnijim glumicama. Čini se da će se u budućnosti tumačiti kao velika greška što Bozdag Film nije nastavio seriju Destan / Legenda u drugoj sezoni sa drugačijim redosledom priča i novim glumcima nakon što je stvorio tako veliki svet i potrošio tako velike budžete.

Oni koji su čekali nastavak serije u drugoj sezoni doživeli su veliko razočarenje poslednjom odlukom. Saga se završava snimanjem poslednje epizode ​​koje će se održati narednih dana. Problematično je i to što je serija, koja priča priču o izmišljenoj heroini smeštena u osmi vek, ocenjena kao vredna konkurencije na dodeli nagrada Seul Drama Awards, ali nije bila vredna da se nastavi u drugoj sezoni.

Ebru Sahin je u intenzivnom trenažnom procesu od preliminarnih priprema serije u smislu borbe i sticanja nekih veština. U ime glumice, čini se da su ovi treninzi veliki dobici sa različitih tačaka u budućnosti.  Bilo je, međutim, neshvatljivo da se za tako kratko vreme odustalo od projekta poput Destana, čija bi priča mogla da se obnovi i zapali sa novim akterima.

Ipak, to se nije desilo. Prema nekim informacijama, Mehmetu Bozdagu se nije dopao nastavak priče pa će serija imati još samo jednu – finalnu epizodu. Ekipa će se uskoro okupiti na setu da snimi kadrove za finale…

View this post on Instagram

A post shared by Destan (@destanatv)

NOVO - Alperen Duymaz promenio imidž zbog novog projekta (FOTO)

By: TV Exposed