Engin Akyurek i Demet Ozdemir zajedno u seriji Benim Adim Farah?!

Fanovi Engina Akyureka su veoma zadovoljni najnovijim vestima. Navodi da će glumac učestvovati u akcionoj seriji Benim Adım Farah / Zovem se Farah, koja se sprema za televiziju Fox, obradovali su sve njegove fanove.

Engin Akyurek i Demet Ozdemir zajedno u seriji Benim Adim Farah?!

Foto Credits: Aksam

Nakon serije Sefirin Kizi / Ambasadorova kćerka, Engin Akyurek je napisao priču i glumio u prvoj turskoj seriji Disney Plus-a, Kacis / Bekstvo. Engin, koji je rođen u Ankari 1981. godine, napravio je snažnu karijeru sa efektnim projektima i ima milione obožavalaca u mnogim zemljama sveta. Glumac, koji je veliku popularnost stekao sa TV serijama Fatmagul’un Sucu Ne i Kara Para Ask, nedavno se pojavio na televizijskom ekranu sa projektom Sefirin Kizi i ponovo oduševio svoje fanove. Nakon digitalne serije Kacis, glumčeva odluka da učestvuje u televizijskom projektu ponovo je obradovala fanove.

TV serija Benim Adim Farah, od koje je Asli Enver odustala zbog trudnoće, a Demet Ozdemir je određena za glavnu žensku ulogu, postala je jedna od najpopularnijih produkcija poslednjih dana. Navodi da će Engin Akyurek takođe učestvovati u seriji kao muška uloga takođe su ostavili traga na dnevnom redu.

Televizijski kritičar Sina Kologlu podelio je informacije koje je dobio i najavio dobre vesti o partnerstvu Demet Ozdemir i Engina Akyureka. Oboje glumaca, koji imaju poseban ugovor sa Disney plus-om, ne mogu da učestvuju u projektu na drugom kanalu osim Fox TV-a u televizijskoj seriji. Iz tog razloga, čini se da je Benim Adim Farah / Zovem se Farah jedno od najpogodnijih dela da se Demet i Engin vrate na TV ekrane.

NOVO - Poznato kada počinje prva sezona turske serije Sahmaran

By: TV Exposed