Poznato kada počinje prva sezona turske serije Sahmaran

Serija Sahraman je Netflixov projekat u Turskoj o kom se zaista mnogo priča i piše, već duže vreme. Snimanje druge sezone se privodi kraju, a konačno smo saznali kada će biti emitovana prva sezona ove turske serije.

Poznato kada počinje prva sezona turske serije Sahmaran

Foto Credits: IMDB

Digitalna platforma Netflix je objavila prvu video najavu nove turske serije Sahmaran. Podsećamo, reč je o projektu u kojem glavne uloge tumače Serenay Sarikaya i Burak Deniz. Pored njih uloge u ovom projektu imaju Mustafa Ugurlu, Mert Ramazan Demir, Ebru Ozkan, Mahir Gunsiray i drugi.

Zanimljivo će biti videti koju ulogu će imati Mert Ramazan Demir, koji u početku snimanja serije Sahraman nije bio toliko popularan, koliko je sada nakon „eksplozije“ televizijske serije Yali Capkini u kojoj tumači glavnu mušku ulogu. Glumac je u isto vreme bio na setu ove nove hit TV serije i povremeno putovao u Adanu zbog snimanja druge sezone projekta Sahmaran.

Konačno je poznat datum premijere serije Sahmaran. Serija će biti dostupna 20. januara na digitalnoj platformi Netflix koja svoj sadržaj emituje u 190 zemalja širom sveta. U toku prošle nedelje je završeno snimanje druge sezone ovog projekta. Prema najavama, druga sezona će biti emitovana u drugoj polovini 2023. godine. Scenario za seriju piše Pinar Bulut, dok je na poziciji režisera Umur Turagay. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije TIMS&B Productions. Ono što je takodje vidljivo iz video najave je to da je naziv projekta zapravo Shahmaran, što i nije prvi put da Netflix menja ime serije pred samo emitovanje.

Dakle, u drugoj polovini januara ćemo imati priliku da gledamo novu tursku seriju na Netflixu, koja je lestvicu očekivanja postavila na veoma visok nivo. Evo i pomenute video najave same serije.

NOVO - Cemal Hunal ima novi posao pored serije Camdaki Kiz

By: TV Exposed