Serija Karsilasmalar | Susreti ima veoma kvalitetnu glumačku ekipu!

Snimanje serije Karsilasmalar | Susreti, koja će se u novoj sezoni emitovati na turskoj digitalnoj platformi EXXEN, počelo je krajem prošlog meseca.

Serija Karsilasmalar | Susreti ima veoma kvalitetnu glumačku ekipu!

Foto Credits: Internet Haber

Dok je ceo tim serije Karsilasmalar | Susreti krenuo sa snimanjem nakon pripremnih perioda, čini se da projekat, čija je priča zanimljiva, ima jaku glumačku ekipu.

Imena glumačke ekipe serije su:

Begum Oner, Bora Akkas, Canberk Gultekin, Cansu Diktas Altinok, Cem Gelinoglu, Deniz Hamzaoglu, Erdem Yener, Giray Altinok, Kerem Ozdogan. Tu su još i Mahir Ipek, Melis Babadag, Muammer Tali, Muttalip Mujdeci, Sarp Apak, Sinem Kobal, Sukru Ozyildiz, Uraz Kaygilaroglu and Zerrin Sumer.

Priča o novoj seriji pod nazivom Karsilasmalar takođe je bila zanimljiva zbog činjenice da su se okupila mnoga poznata imena.

Scenaristi Giray Altinok i Muammer Tali

Karsilasmalar, u produkciji MGKS Filma, u režiji Giraya Altinoka, po scenariju Giraya Altinoka i Muammera Talija, predstaviće zabavnu priču.

Serija Karsilasmalar | Susreti priča o susretima za koje se kaže da „nisu ovakvi“ u svakodnevnom životu na zabavnom jeziku sa različitim glumcima i temama u svakoj epizodi.

Projekat Karsilasmalar će se u novoj sezoni sastati sa publikom na platformi EXXEN. Ostaje da u narednom periodu saznamo kada će serija biti emitovana.

NOVO - Serenay Sarikaya o životnoj filozofiji

By: TV Exposed