Serija Bir Baskadir / Ethos privukla veliku pažnju

Nova turska serija Ethos privukla je veliku pažnju gledalaca. Serija se očigledno svidela mnogima, a interesantna radnja je doprinela sjajnim rezultatima na internacionalnoj bazi serija i filmova  – IMDB. Nema dileme da serija Ethos postaje sve popularnija širom sveta o čemu govori i 162. pozicija na IMDB-u kada je reč o serijama. Na toj listi ...

Serija Bir Baskadir / Ethos privukla veliku pažnju

Nova turska serija Ethos privukla je veliku pažnju gledalaca.

Serija se očigledno svidela mnogima, a interesantna radnja je doprinela sjajnim rezultatima na internacionalnoj bazi serija i filmova  - IMDB. Nema dileme da serija Ethos postaje sve popularnija širom sveta o čemu govori i 162. pozicija na IMDB-u kada je reč o serijama. Na toj listi se nalaze sve serije širom sveta, a nova turska serija je ostvarila prosečnu ocenu 9. Ukupan broj glasova za sada je 8,856. Sudeći po što većem broju visokih ocena vrlo je moguće da serija ostvari još bolji plasman.

Podsećamo, radnja serije Ethos prati grupu jedinstvenih, potpuno različitih likova iz dramatično drugačijih socio-kulturnih sredina. Oni se sastaju u zaista zapanjujućim okolnostima u živahnom i živopisnom gradu Istanbulu – neki slučajno, neki svojom voljom. U seriji je prema opštem mišljenju briljirala Oyku Karayel ulogom Meryem.

NOVO - Ozan Guven ima novu devojku?!

By: TV Exposed