Serija Aziz - Da li je Simay bacila Damlu Sonmez u drugi plan?!

Pre početka serije Aziz, kada se gledala glumačka postava, mislilo se da će u prvi plan doći imena Murata Yildirima i Damle Sonmez. U stvari, i vesti i percepcija publike bili su u formi pričanja projekta kroz ova dva glumca.

Serija Aziz - Da li je Simay bacila Damlu Sonmez u drugi plan?!

Foto Credits: IMDB

Međutim, Simay Barlas je došla do izražaja sa likom Efnan u priči. Čak je i Damlu Sonmez gurnula u drugi plan!

Publici se za kratko vreme dopao lik Efnan u priči serije Aziz. Veoma uspešan nastup Simay Barlas i jaka harmonija sa Muratom Yildirimom takođe su bili važni razlozi za uspeh. Međutim, fanovi Damle Sonmez nisu bili zadovoljni likom Dilrube, koju glumi glumica, pa su čak osećali neprijatnost što nije mogla mnogo da se istakne u priči.

Mnogi fanovi su komentarisali da će se Damla oprostiti od serije Aziz u 25. epizodi, rekavši: „Bilo je dobro, ali potrošena je u ovoj seriji.”. Na društvenim mrežama možete videti da postoji stanovište da je Damla Sonmez dostojna boljih uloga i protraćena u seriji Aziz.

Obožavaoci koji su komentarisali „Da te vidimo u lepšim projektima, Damla“, svaki odlazak od Aziza smatraju spasom. Brojni fanovi su napisali: „Konačno. Damla, i ti si preživela, i mi smo spašeni.”

Prema mišljenju nekih gledalaca, serija Aziz za Damlu Sonmez tumači se kao uzaludan trud ove sezone. Kako se vama čini ova tema? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Evo kada počinje turska serija Iyilik / Dobrota

By: Milt-TV Exposed