Pelin Akil uzbuđena zbog nove serije

Gledali smo Pelin Akil kao Isabel u TV seriji Barbaroslar, koja je ove sezone debitovala na TRT1. Dok se glumica opraštala od projekta pred finale sezone, nije se zanemarilo da je poslednjih meseci gledanost serije opala.

Pelin Akil uzbuđena zbog nove serije

Foto Credits: DiziCentral

Pelin Akil, koja je rođena u Istanbulu 1986. godine, odmaraće se neko vreme tokom leta, ali će od jula biti na snimanju svoje nove serije. Govoreći o TV seriji Ben Bu Cihana Sigmazam, u kojoj je Oktay Kaynarca i producent i glavni glumac, glumica je izrazila svoje uzbuđenje rečima:

„Počećemo dobar posao. Imamo veoma dobar scenario. Ne mogu sada ništa da kažem, ali imamo scenario koji će privući veliku pažnju.”.

Pelin se suzdržala od iznošenja detalja o seriji kako njeno iznenađenje za fanove ne bi pobeglo. Međutim, videćemo glumicu u sasvim drugačijem liku u njenom novom projektu, odnosno ovoj novoj televizijskoj seriji. Pelin Akil, koju ćemo gledati kao lik doktorke, o svom liku je izjavila: „

Zove se Firuze. Pošto nema ograničenja šta i koliko ću reći, reći ću vam čim počnem sve”.

Navodeći da je upravo sklopila dogovor i počela da se priprema za lik doktorke, glumica je objasnila proces pripreme za svoju ulogu na sledeći način:

„Volim da posmatram. Volim da razgovaram sa prijateljima i dobijam informacije. Pošto je sve novo, nisam još spremna, ali počinjem pripremu.”.

NOVO - Olgun Toker je sjajan u seriji Mezarlik / Groblje!

By: TV Exposed