Mert Ramazan Demir o sukobu sa Kubilayom Akom

Vest da su Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir pokazali znake zbližavanja i da je Kubilay Aka reagovao na ovu situaciju na jednom događaju, o čemu se u poslednje vreme često piše u štampi, pokazalo se tačnom.

Mert Ramazan Demir o sukobu sa Kubilayom Akom

Foto Credits: RiriNano

Vest je možda tačna, ali nije poznato da li je Kubilay Aka drugačije shvatio situaciju ili je postojao neki drugi razlog, ali je Mert Ramazan Demir veoma lukavo izbegao ovo sporno pitanje i celu situaciju. Kubilay Aka i momak Afre Saracoglu, Mert Yazicioglu su veoma bliski prijatelji. Iz tog razloga, incident je naglo rastao nakon navoda da je Aka reagovao na Merta Ramazana Demira zbog njegovog ponašanja na događaju na kom su zajedno prisustvovali. Međutim, Mert Ramazan Demir je mudro izbegao ovo pitanje koje bi mu moglo naneti veliku štetu.  

Došlo je do razvoja događaja koji bi mogao da ugrozi mnogo toga oko same serije Yali Capkini i njegovog partnerstva sa Afrom, ali je Mert uspeo da ostane miran i mudro izađe iz teške stvari. Mert Ramazan Demir je, priznajući da je bilo tenzija sa Kubilayom Akom, rekao: „Da, tako nešto se desilo, ali nikada nije bilo svađe ili nešto više. Čak sam i ja bio napolju, ne u toj temi. Događaj je toliko narastao i postao nepotreban dnevni red na mrežama i u medijima. Nikada nisam ulazio u svađu. Nije bilo nikakvih borbi. Nismo se čak ni videli oči u oči.”.

U stvari, iako je ovim rečima potvrdio incident, mladi glumac je objasnio da nema ništa strašno iza svega, da je upravljao situacijom, a uradio je pravu stvar što je napravio najpametniji potez koji je mogao da uradi, jednostavno pustio da sve prodje bez njegove reakcije.

Mert Ramazan Demir je dodao: „Moja “intimnost” sa Afrom nije nova, mi smo veoma stari prijatelji. Stvar je otišla na smešno mesto. Oni su izmanipulisani nekim trikovima i sličnim stvarima. Odjednom nam se kao nešto desilo, ali toga nema.”.

NOVO - Poznati glavni glumci nove turske serije Benim Adim Farah

By: TV Exposed