Olgun Toker je sjajan u seriji Mezarlik / Groblje!

Olgun Toker impresionira svojim visokim performansama u gotovo svakoj ulozi. Rođen u Mersinu 1986. godine, Olgun Toker je ime koje opravdava svaku ulogu za koju preuzme odgovornost.

Olgun Toker je sjajan u seriji Mezarlik / Groblje!

Foto Credits: IMDB

Oni koji gledaju glumčevu nedavnu seriju Mezarlik takođe mogu videti koliko je bila visoka u pogledu performansi. Glumac, koji je igrao različite likove od 2011. godine, ističe se kao jedno od retkih imena koje se ne ponavlja.

Nakon što je privukao pažnju likom Meliha u TV seriji Karadayi, Olgun Toker je veoma uspešno obavio posao u portretisanju najrazličitijih likova u TV serijama različitih žanrova. Posebno u poslednjem periodu često čujemo njegovo ime uz uloge koje su se nizale jedna za drugom.

Ko može zaboraviti lik Mahira u TV seriji Hayat Sarkisi? Olgun, koji je takođe stvorio čuda u liku psihopate Buraka u TV seriji Ariza, odlikovao se likom Gokana u TV seriji Son Yaz, prošle sezone.

Glumac, kojeg smo gledali kao Cinara u seriji Annenin Sirridir Cocuk u toku 2022. godine, još jednom je bio sjajan u Netflixoj seriji Mezarlik / Groblje.

Likom Serdara, Olgun Toker, koji igra jednog od problematičnih likova priče, ponovo je ostavio publiku u čudu. Glumac, koji lepo odražava sve unutrašnje zamahe lika, oslikava Serdarov mučan život i mnoge ljude u društvu koji su zapravo slični.

U liku Serdara možete videti da mnogi ljudi koji su veseli, zabavni, ili u svom svetu zapravo pokušavaju da sakriju neke stvari ovim aspektima.

NOVO - Turski film Askin Kiyameti je zbunio mnoge gledaoce!

By: TV Exposed