Turski film Askin Kiyameti je zbunio mnoge gledaoce!

Film Askin Kiyameti, u kojem je Pinar Deniz delila glavne uloge sa Boranom Kuzumom i Yigitom Kirazcijem, koja je imala veliki procvat u karijeri sa likom Ceylin u TV seriji Yargi / Presuda, prikazan je na Netfliksu. Međutim, neke tačke filma nisu bile shvaćene. Mnogi gledaoci završili su film sa znakom pitanja u glavi.

Turski film Askin Kiyameti je zbunio mnoge gledaoce!

Foto Credits: IMDB

Boran Kuzum i Yigit Kirazci prate Pinar Deniz u filmu pod nazivom Askin Kiyameti, koji je snimljen prošlog leta. Produkcija, koja je snimana u Antaliji Olimposu, pojavila se kao letnji film sa slikama duboko plavog mora i plaže. Film je 20. juna postao dostupan za publiku na Netfliksu.

Film je dobio pozitivine utiske, ali su se u glavama onih koji su film gledali postavili mnogi znaci pitanja. U komentarima koje su dali na društvenim mrežama, publika je izrazila da ne može da razume neke stvari u radnji ovog novog turskog filma.

Jedna gledateljica je izjavila da joj se film generalno dopao, ali su joj u mislima bili upitnici.

Publika je na društvenim mrežama između ostalog komentarisala: „Film je generalno dobar, ali ima nekoliko stvari koje ne razumem. Na primer, zašto je Lydia otišla od kuće? Kako neko u komi četiri meseca počne momentalno da hoda? Da li su svi mrtvi ili je Firat živ? I što je najvažnije, zašto veruju ženi koju su sreli samo dva puta?

Kako se vama čini ovaj film?

NOVO - Onur Tuna ponovo u vezi sa koleginicom!

By: TV Exposed