Onur Tuna ponovo u vezi sa koleginicom!

Zgodni glumac Onur Tuna, koji se na ekranima u prošloj sezoni pojavio serijom Mahkum / Zatvorenik emitovanoj na televiziji Fox, koja je nedavno imala finale sezone, upustio se u ljubavnu vezu sa jednom koleginicom.

Onur Tuna ponovo u vezi sa koleginicom!

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @yaseminyazici

Iz objava na društvenim mrežama otkriveno je da je Onur Tuna u ljubavnoj vezi sa glumicom Yasemin Yazici. Par, koji je otišao na odmor na Filipine, objavio je svoju zajedničku fotografiju na Instagram nalozima.

Yasemin Yazici je podelila svoju fotografiju sa Onurom Tunom sa emodžijem u obliku srca. Ova nova objava glumice, poznate po tome što svoj privatni život radije živi van vidokruga javnosti, iznenadile su njene fanove.

Onur Tuna je takođe označio Yasemin u ovoj pozi koju je dala objektivu svog dečka i objavio je sa emodžijem u obliku srca. Deljenje para ubrzo je izazvalo veliko interesovanje njihovih fanova.

Dok Tuna dobija pohvale za seriju Zatvorenik televizije Fox, njegova nova devojka Yasemin oživljava lik Esre u TV seriji Kara Tahta, koja se emitovala na ekranima TRT1 u sezoni koja ostaje za nama. Prema informacijama iz turske štampe, njih dvoje su zajedno oko šest meseci.

Podsećamo, Onur je i pre Yazici bio u vezi sa jednom koleginicom. U pitanju je Hande Dogandemir. Čini se da je ovaj glumac zaista "slab" na svoje koleginice...

NOVO - Serija Sevmek Zamani osvaja društvene mreže

By: TV Exposed