Još deset epizoda do kraja serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka

Kako serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka stiže do finala, period stabilnosti se bliži kraju i za Fox TV i za Fatiha Aksoya.

Još deset epizoda do kraja serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka

Foto Credits: IMDB

Na ekranu Fox TV-a je veličanstven uspeh serije Yasak Elma, koja nastavlja svoju šestu sezonu. Snažna glumačka ekipa koja je uključivala mnoga poznata imena kao što su Eda Ece, Sevval Sam, Nesrin Cavadzade, Sevda Erginci, Talat Bulut, Onur Tan i učestvovala je u različitim sezonama i podržala je priču.

Zahvaljujući seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka, nakon što je lik Yildiz impresionirao publiku, Eda Ece je prikazala najvažniji posao u svojoj karijeri. Glumica je takođe objasnila da je ovaj projekat najvažnije delo u njenom životu.

Yasak Elma je veoma važan projekat ne samo za Edu Ece, već i za Fox TV. Od marta 2019. godine, kada je prvi put emitovana serija Yasak Elma, do marta 2023. godine, zvaničnici kanala su na ekran doneli veoma različite TV serije. Među ovim serijama, neke su doživele delimičan uspeh. Samo serija Savasci / Ratnik mogla je da dostigne tačku u kojoj bi mogla da se nastavi 5 sezona.

Finale u 178. epizodi

Yasak Elma je, s druge strane, bila spomenik stabilnosti za televiziju Fox, koja je potrošila tako velike budžete i privukla tako važne glumce i producente. Najavljeno je da je ostalo poslednjih 10 epizoda serije.

Sa 178. epizodom, koja će biti emitovana u ponedeljak, 29. maja, serija će se oprostiti od svoje publike. Yasak Elma je veoma vredan projekat za producenta Faruka Aksoya. To je najduži posao u njegovoj producentskoj karijeri. Takođe, za Medyapim, Yasak Elma / Zabranjena jabuka je značila snažno prisustvo na tržištu TV serija. Glumačka ekipa i ekipa serije su umorni, ali ponosni.

Tu je i video najava nove epizode

NOVO - Priča, glumci, trejler i detalji turske serije Gulcemal!

By: TV Exposed