Yali Capkini i u reprizi gledanija od nekih novih epizoda drugih serija!

Turska TV serija Yali Capkini, sa svojom 7. epizodom emitovanom u petak, 4. novembra, ponovo je zaključala publiku uz ekrane.

Yali Capkini i u reprizi gledanija od nekih novih epizoda drugih serija!

Foto Credits: Internet Haber

Sa Afrom Saracoglu, Mertom Ramazanom Demirom i Cetinom Tekindorom u glavnim ulogama i sa Emreom Altugom, Gulcin Santircioglu i Gozde Kansu u sporednim, serija Yali Capkini poznata je kao serija koja je dobila najviše ocene u sezoni i ostvarila najbrži debi. Dovodeći milione na ekrane svojom novom epizodom svake nedelje, serija OGM Pictures-a obara rekorde sa značajnom publikom, ne samo svojom objavljenom epizodom već i svojim ponavljanjima! Takođe, rezultat serije na društvenim mrežama je veoma dobar! Naročito se ističu obaranja novih rekorda na Youtube-u.

U međuvremenu, veliku pažnju privukla je situacija u rejting tabeli dana sa reprizom serije, koja je došla odmah posle glavnih vesti Star TV-a i trajala oko sat vremena. Čak i sa reprizom, serija je počela da se gleda više od nove epizode ​​mnogih serija. Uprkos dvocifrenoj brojci u gledanosti epizode, emitovanoj u petak, 4. oktobra, TV serija Yali Capkini zauzela je 2. mesto u kategorijama Total, AB i ABC1 sa reemitovanom epizodom, što je sve iznenadilo.

Serija, koja je pogledana milionima puta na Youtube-u, ostvarila je još jednu pobedu sa brojem pregleda od preko 8 miliona u prva 24 sata. Par Mert Ramazan Demir i Afra Saracoglu u seriji, koja privlači sve više pažnje, spadaju među parove opisane kao „najvoljenije, najuspešnije i najsmešnije“ na ekranu. Sudeći po rezultatima rejtinga repriza serije Yali Capkini, serija će sada biti opisana kao „serija koja druge serije čini ljubomornima čak i sa svojim reprizima.“!

NOVO - Dobar start turske serije Guzel Gunler / Dobri dani

By: TV Exposed