Podeljeni utisci oko Demet Ozdemir i njene glume u seriji Adim Farah

TV serija Adim Farah /Zovem se Farah, koja se sa publikom susrela u sredu uveče na televiziji Fox, imala je veliki uticaj.

Podeljeni utisci oko Demet Ozdemir i njene glume u seriji Adim Farah

Foto Credits: IMDB

Interesovanje ljubitelja turskih serija van granica te zemlje prikazanih za seriju Adim Farah u okruženju društvenih medija je ogromno. U stvari, hajde da istaknemo da je ogroman talas interakcije koji su oni stvorili premašio fanove u Turskoj.

Projekat Adim Farah / Zovem se Farah je zaista posao koji je izuzetno impresionirao obožavatelje dvoje glavnih glumaca na društvenim mrežama. Posle prve epizode ​​vidimo brojnu publiku fasciniranu veoma uspešnom obradom priče i efektom glumačkih izvođenja.

Međutim, dok ima onih kojima je lik Farah, koju tumači Demet Ozdemir, veoma uspešan, ima i onih koji smatraju da glumica preteruje kako bi njena uloga bila veća. Iz povratnih informacija na društvenim mrežama može se shvatiti da je Demet Ozdemir ubeđivala publiku da je imala duh Farah u scenama sa visokim emocijama.

Podeljeni utisci oko lika Farah

Oni koji su bili na ekranu saosećali su sa emotivnim trenucima lika Farah i poprimili raspoloženje kao da je ona na tom mestu. Mnogi ljudi su to iskusili dok su gledali seriju na ekranu. Međutim, ima i onih koji misle drugačije i smatraju da Demet Ozdemir odražava emociju lika, preteruje i još se nije u potpunosti uklopila u ulogu.

Televizijski kritičar Sina Kologlu takođe u jednom od svojih komentara skreće pažnju na Demet Ozdemir i kaže: „U ulozi Tahira, Engin Akyurek sa svom iskrenošću odražava ovaj lik. Demet Ozdemir je ponekad malo preterivala za ulogu Farah, ali pokušava da pruži što više emocija.”.

 Takvi i slični komentari na društvenim mrežama obično dolaze od lokalnih gledalaca. Ljubitelji turskih serija iz inostranstva su, pak, u stavu i razmišljanju kao da su fascinirani.

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Ebru Sahin i Birkan Sokullu u seriji Yuz Yillik Mucize / Sto godina čuda

By: TV Exposed