Hazal Filiz Kucukkose prihvata duh sredine u kojoj se nalazi

Hazal Filiz Kucukkose ponovo je u snažnoj dramskoj priči kao glavna ženska uloga nove TV serije Uvey Anne / Maćeha, koja nastavlja da se susreće sa publikom na ATV-u.

Hazal Filiz Kucukkose prihvata duh sredine u kojoj se nalazi

Foto Credits: Haberler

Mlada glumica Hazal Filiz Kucukkose je u seriji Uvey Anne / Maćeha pred publiku izašla sa ženskim likom po imenu Serap, koji je, čini se, veoma dobar, ali može da učini svako zlo za svoje potrebe u pozadini, u seriji u kojoj glumi sa Kutsijem.

Nakon TV serije Bir Peri Masali / Bajka, koja je prošle sezone trajala 13 epizoda, glumica ponovo odlazi na setove tokom leta, kako vodi intenzivan radni program za seriju, tako i pojavljuje se na specijalnim snimanjima ili pozivnicama.

Hazal Filiz Kucukkose, koja je takođe učestvovala na specijalnom snimanju i pokazala svoju lepotu, rekla je da se veoma vešto prilagođavala sredini u kojoj se nalazi. Glumica je izjavila:

„Ja sam osoba koja obično prihvata duh sredine u kojoj se nalazi, tako da je tim postao veoma važan, imamo lep tim. Kakav god da je režim dana, vrlo brzo mogu da uđem u taj režim. Pošto sam u istom duhu sa timom, vrlo brzo sam napravila setove koji napreduju, nemam poteškoća, veoma je prijatno.”.

Važnost energije

Ovim rečima, glumica je objasnila da može da se nosi sa svim vrstama napornog rada kada je sa dobrom ekipom,.

Kucukkose je takođe napomenula da može da uskladi svoj stil sa svakodnevnom energijom i rekla:

„Ako je moje raspoloženje lepo i dobro, biram stil koji mu je blizak. Oni se dopunjuju i nastaje nešto lepo. Zato je moja energija toliko važna. Energiju koju sam osetila tog dana odražavam u svom stilu.”.

NOVO - Ezgi Senler o svojoj ulozi u seriji Uvey Anne / Maćeha

By: TV Exposed