Ezgi Senler o svojoj ulozi u seriji Uvey Anne / Maćeha

Ezgi Senler je jedna od glumica u TV seriji Uvey Anne / Maćeha, koja se emituje na ATV-u.

Ezgi Senler o svojoj ulozi u seriji Uvey Anne / Maćeha

Foto Credits: Haberler

Glumica, koja je pokazala dobar početak u karijeri sa likom Pinar, koju je tumačila u akcionoj seriji Teskilat / Organizacija, ponovo je našla važnu ulogu u izazovnom projektu.

Ezgi Senler, koja tumači lik Nisan Gencer u seriji Uvey Anne / Maćeha, u kojoj se doživljavaju sukobi karaktera, postala je jedno od važnih imena priče zajedno sa Hazal Filiz Kucukkise i Kutsijem.

Glumica Ezgi Senler je o projektu izjavila:

„Gubitak je teška stvar, a gubitak majke je mnogo teži. Dok je Nisan lik koji bismo opisali kao veoma belu, mislim da će se osećati kao da će dodatno posedeti zbog Serap. Do sukoba će doći. Hajde da vidimo šta će joj se dogoditi na njenom putu da zaštiti i svoju braću i sebe.“.

Zrelo ponašanje

Kao mlada žena koja je izgubila majku, lik Nisan je izložen opasnostima i ulaže velike napore da zaštiti svoju braću i sestre. Nisan, koja pokazuje zrelo ponašanje za svoje godine je i majčinski i inteligentan.

Igranje ženskog lika koji dobro kontroliše svoj emotivni svet takođe je stvorilo novo iskustvo za Ezgi Senler u njenoj karijeri. Sa likom Nisan Gencer, koja će zbog Serap imati problema sa ocem i braćom i sestrama, mlada glumica je ušla u drugačiji proces iskustva.

Za sada radi veoma dobar posao.

View this post on Instagram

A post shared by Ezgi Şenler (@ezgisenler)

NOVO - Serija Donence donosi spoj mladosti i iskustva

By: TV Exposed