Serija Donence donosi spoj mladosti i iskustva

Donence, nova serija Kanala D, pojaviće se kao jedna od različitih produkcija letnjeg perioda.

Serija Donence donosi spoj mladosti i iskustva

Foto Credits: Hurriyet

Prva epizoda nove TV serije Donence sastaće se sa publikom u utorak, 4. jula.

Pre prve epizode, ekipa je veoma uzbuđena. U okruženju društvenih mreža, čini se da su fanovi serije zainteresovani za TV seriju Donence, koja ima drugačiju priču.

Gledaćemo priču o likovima Gece i Ozgura, koji su odlučujući u životima braće i sestara sa posebnim potrebama, držeći se za život i zakoračivši u potpuno novi život upoznajući jedni druge.

TV serija Donence, u kojoj prednjače zapažena mlada imena prošlog perioda, poput Canera Topcua, Sumeyye Aydogan, Ulku Hilal Ciftci, Doge Karakas i Atakana Hosgorena, takođe je projekat u kome su u glumačkoj ekipi i iskusna imena.

Didme Inselel, Emre Kinay i Ogun Kaptanoglu kao predstavnici “stare garde”

Imaćemo priliku da gledamo Didem Inselel sa likom Verde, Emrea Kinaya sa likom Cema i Oguna Kaptanoglua sa likom Haruna u TV seriji Donence.

Očekuje se da će sva tri iskusna glumca doći do izražaja u TV seriji Donence, čija je priča i radnja zasnovana na mladim imenima, ali i da vodi mlade ljude. U liku Verde, koja ima 45 godina, biće sjajna turska glumica Didem Inselel. Verda, majka likova Gece i Gulce, je neko ko svoju akademsku karijeru ostavlja zbog svoje dece.

Prvi utisak je da je napravljen dobar spoj mladosti i iskustva. Da li je zaista tako saznaćemo već od sutra na Kanalu D kada nas očekuje premijera ove nove turske serije.

NOVO - Serija Yesil Vadi’nin Kizi / Devojka iz zelene doline obećava mnogo!

By: TV Exposed