Serija "Tajkun" dobija i drugu sezonu

Serija “Tajkun” je za kratko vreme postala izuzetno popularna i gledana. Dok se iz epizode u epizodu radnja sve više komplikuje, i svi očekuju veliko finale u 10. epizodi, već su počele priče o novoj sezoni serije. Projekat je i dalje u vidu razrade, razmišlja se u kom pravcu će serije ići. O nastavku serije, ...

Serija "Tajkun" dobija i drugu sezonu

Serija "Tajkun" je za kratko vreme postala izuzetno popularna i gledana.

Dok se iz epizode u epizodu radnja sve više komplikuje, i svi očekuju veliko finale u 10. epizodi, već su počele priče o novoj sezoni serije.

Projekat je i dalje u vidu razrade, razmišlja se u kom pravcu će serije ići.

O nastavku serije, tj. drugoj sezoni je za domaće medije govorio i sam scenarista.

– To je projekat o kom trenutno razmišljam. Razrađujem ideje za drugu sezonu, ali moglo bi se reći da sam bukvalno na samom početku (smeh). Postoji i ambicija i želja, i moja i produkcije i ostalih autora koji su radili na prvoj sezoni ove serije. Za sada imamo neku najširu ideju. Razmišljamo o pravcima u kojima bi priča posle finalne 10. epizode aktuelnog ciklusa mogla da krene, jer će se upravo u toj epizodi mnogo toga rešiti. Kako je to scenarista Kevin Vilijamson koji potpisuje legendarni filmski horor serijal „Vrisak“, rekao – nastavci uvek moraju da ponude više. Tako ćemo i mi u nastavku „Tajkuna“ ponuditi svega više. I drame, i akcije i tajkuna. Ne mogu trenutno mnogo da vam otkrivam o svemu, priča bi se širila i u prošlost i u budućnost. A da li će se Dragan Bjelogrlić pojaviti u drugoj sezoni, još je rano da otkrivam, mada je on taj koji sigurno obeležio prvi ciklus i dao ljudsko lice „Tajkunu“ – otkrio je za portal Film i TV scenarista Đorđe Milosavljević.

By: TV Exposed