Novi rekordi za seriju Sen Cal Kapimi

Verovatno niko nije očekivao da će Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, imati tako veliki uspeh kada je prvi put došla na ekran kao obična romantična komedija u Turskoj. Gledanost TV serije Sen Cal Kapimi, koja se emituje u više od 80 zemalja i koja je otvorila vrata međunarodne slave glavnim glumcima Hande Ercel i Keremu Bursinu, takođe je postigla veliki uspeh.

Novi rekordi za seriju Sen Cal Kapimi

Foto Credits: IMDB

Oluja turske televizijske serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, koja se emituje u više od 80 zemalja i koju gleda skoro pola sveta, nastavlja da jača u međunarodnoj areni.

Serija je bila toliko popularna, posebno u zemljama Latinske Amerike, da je otvorila vrata međunarodne slave glavnim glumcima ovog projekta Hande Ercel i Keremu Bursinu.

Obarajući rekorde gledanosti epizoda emitovanih u inostranstvu, Sen Cal Kapimi je takođe postigao veliki uspeh na Youtube-u. Prva epizoda ove turske serije, čiji je Youtube kanal dostigao 2,7 miliona pretplatnika, gledana je preko 40 miliona puta. Tako je Pokucaj na moja vrata postala najgledanija TV serija 2020. godine na Youtube.

Uz to, Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata postala je najgledanija TV serija u Latinskoj Americi. Ova turska serija, koja je nedavno počela da se emituje na kanalu HBO Max u Latinskoj Americi, bila je toliko uspešna u tim zemljama da je uspela da osvoji prvo mesto među 10 najgledanijih TV serija.

Serija Sen Cal Kapimi je takođe učinila glavne glumce najuticajnijim imenima društvenih medija. Hande Ercel je uspela da nadmaši čak i holivudske poznate ličnosti i najpoznatije pevačice sveta sa svojim brojem pratilaca od preko 28 miliona na Instagramu. Broj sledbenika Kerema Bursina je premašio 10 miliona.

NOVO - Serija Gul Masali / Priča o ruži će tek privući veliku pažnju

By: TV Exposed